Samarbetspartners

Högklassiga och värdeskapande

Vi på Novier vill gärna tipsa dig om våra samarbetspartners. Det är företag som alla har en sak gemensamt - de är väldigt bra på det de gör och skapar mervärde genom att leverera högklassig service.

Office Recycling erbjuder framtidens återvinning redan idag. Ett framgångsrikt recept för att öka din återvinning med upp till 50%, kombinerat med fossilfria transporter och marknadens bästa service.

Asedo ger dig personlig service och erbjuder även rådgivning inom IT. Tjänsteutbudet är anpassat för små och medelstora företag och omfattar allt från en prisvärd internetanslutning till kompletta IT-lösningar.

Hustomtar Facility Service AB är ett serviceföretag med hela Storstockholm som arbetsplats och upptagningsområde. Vi är mycket aktiva och har stor kapacitet. Detta gör oss starka och det är sällan vi tvingas tacka nej till ett uppdrag på grund av avsaknad av kunskap.

I samarbete med Novier kan vi nu erbjuda nya och befintliga hyresgäster hjälp med diverse olika tjänster i era lokaler, som att fästa lösa handtag, justera dörrar, köpa och byta ljuskällor, montera möbler och sätta upp tavlor och TV-skärmar.  Inga jobb är för stora eller för små för oss.

Inspira sköter lokalvården av allmänna ytor i Noviers fastigheter. Det ger oss en daglig närvaro och kunskap om fastigheterna, vilket skapar ett mervärde för dig som hyresgäst om du väljer att anlita Inspira för en eller flera tjänster i er lokal. Tillsammans med Novier har vi skräddarsytt ett enkelt och prisvärt erbjudande specifikt för dig som hyresgäst.

Elkraftkoncernen är en erfaren elleverantör, väl förtrogen med både den tekniska och den ekonomiska utvecklingen på marknaden. Förutom att leverera miljöklassad el erbjuder Elkraft Sverige även ett flertal tekniska och administrativa tjänster som hjälper dig uppnå en effektiv energianvändning.