Transaktions­rådgivning

Lång erfarenhet av transaktionsrådgivning

Noviers transaktionsteam hjälper dig att göra lönsamma affärer oavsett om du vill avyttra ett befintligt fastighetsbolag, fastighetsbestånd eller genomlysa en potentiell affär. Med lång erfarenhet av bolagstransaktioner och fastighetsförsäljningar, kan våra seniora projektledare snabbt komma till avslut genom vårt breda kontaktnät på den svenska fastighetsmarknaden.

Vi hjälper dig med affärer över hela Sverige. Under de senaste sex åren har vi genomfört över 230 transaktioner med ett totalt värde om ca 31 miljarder. 

Ta kontakt med oss idag för rådgivning kring dina fastigheter!

Säljrådgivning

Om du funderar på att sälja, kan du anlita oss som transaktionsrådgivare och projektledare. Vi hjälper dig genom hela processen, till exempel vid försäljning av fastighetsbolag, kommersiella fastigheter, större fastighetsbestånd och byggrätter. Vi arbetar med alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige.

Köprådgivning

Vi bistår dig steg för steg vid förvärv av fastighetsbolag, fastighetsförvärv med genomlysning av möjliga affärer, förhandling och slutförande och vi tillvaratar dina intressen på bästa sätt. Vi är specialister inom området och vår investeringsrådgivning avser alla fastighetsbolag.

Strategisk rådgivning

Vi hjälper dig med strategisk rådgivning utifrån dina frågeställningar och förutsättningar. Det kan handla om allt ifrån hur du bäst optimerar ditt fastighetsbestånd till att säkra kapital för expansion. Våra seniora rådgivare är noggranna och tar snabbt fram det underlag du behöver.

"Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden och affären. Med vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät är vi aktiva och verksamma över hela landet vilket gör skillnad för kunden och affären."

Olof Rotbring

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina affärer

Porträtt på Olof Rotbring

Olof Rotbring

Head of Transaction, Partner, Transaction Services/ Transaktionsrådgivning

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. Vi matchar dina behov i alla steg av företagets tillväxt, så vårt samarbete kan breddas och fördjupas utifrån behov. Med oss får du kombinationen av stabilitet och smidighet, med blicken på långsiktig totalavkastning. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Vi som jobbar med transaktion