Transaktions­rådgivning

Lång erfarenhet av transaktionsrådgivning

Noviers transaktionsteam hjälper dig att göra lönsamma affärer oavsett om du vill avyttra ett befintligt fastighetsbolag, fastighetsbestånd, genomlysa en potentiell affär eller få tillgång till expansionskapital genom samarbetspartners. Med lång erfarenhet av bolagstransaktioner och med våra seniora projektledare och partners djupt involverade i varje transaktion kan vi snabbt komma till resultat.

Säljrådgivning

Om du funderar på att sälja, kan du anlita oss som rådgivare och projektledare. Vi hjälper dig genom hela processen, till exempel vid försäljning av fastighetsbolag, kommersiella fastigheter, större fastighetsbestånd och byggrätter. Vi arbetar med alla fastighetssegment och genomför affärer i hela Sverige.

Köprådgivning

Vi bistår dig steg för steg vid förvärv av fastighetsbolag, fastighetsförvärv med genomlysning av möjliga affärer, förhandling och slutförande och vi tillvaratar dina intressen på bästa sätt. Vi är specialister inom området och vår investeringsrådgivning avser alla fastighetsbolag.

Strategisk rådgivning

Vi hjälper dig med strategisk rådgivning utifrån dina frågeställningar och förutsättningar. Det kan handla om allt ifrån hur du bäst optimerar ditt fastighetsbestånd till att säkra kapital för expansion. Våra seniora rådgivare är noggranna och tar snabbt fram det underlag du behöver.

"Vi utgår alltid från vad som är bäst för kunden och affären. Med vår erfarenhet och vårt stora kontaktnät är vi aktiva och verksamma över hela landet vilket gör skillnad för kunden och affären."

Olof Rotbring

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina affärer

Porträtt på Olof Rotbring

Olof Rotbring

Transaktionschef

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. Vi matchar dina behov i alla steg av företagets tillväxt, så vårt samarbete kan breddas och fördjupas utifrån behov. Med oss får du kombinationen av stabilitet och smidighet, med blicken på långsiktig totalavkastning. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Vi som jobbar med transaktion

Genom att surfa vidare på vår webbsida så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.