Fastighets­värdering

Vad är fastighetens marknadsvärde? Fråga oss

En omsorgsfull fastighetsvärdering är avgörande för en lyckad investering och våra värderare kan ge dig det aktuella värdet. Vi värderar kommersiella fastigheter för över 350 miljarder kronor varje år och banker och fastighetsägare anlitar oss för alla typer av fastighetsvärderingar. 

Vi har fastighetsvärderare som är auktoriserade av Samhällsbyggarna samt medlemmar i MRICS och vi är godkända och uppskattade av samtliga större svenska banker.

Bankvärdering

Vi är specialiserade på att utföra bankvärderingar av hög kvalité och utifrån bankernas önskemål. Våra värderingar är mer omfattande än den svenska normen och vi redovisar tydligt hur och varför vi har åsatt marknadsvärdet, vilket uppskattas av de svenska bankerna och våra kunder.

Bokslutsvärdering

Vi utför värderingar av olika omfattning inför bokslut och vi har erfarenhet från samarbete med Sveriges främsta fastighetsbolag. Oavsett om det handlar om fullständiga bokslutsvärderingar eller förenklade desktopvärderingar hjälper vi dig med korrekt underlag och den kunskap som krävs.

Specialiserade analyser

Våra värderingsexperter och rådgivare hjälper dig att ta fram skräddarsydda analyser utifrån dina önskemål. Det kan till exempel handla om att undersöka bostadsbehovet för ett visst område eller förändringen av värdet för obebyggd mark. Vi erbjuder vår samlade kunskap inom fastighetsmarknaden för att ta fram den analys som just du är i behov av.

K2A beställer värderingar både i samband med förvärv och inför kvartalsrapporter. Jag tycker att Novier förstår de delmarknader där vi är aktiva mycket väl. Dessutom är det trevligt att jobba med dem.

Johan Knaust

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina affärer

Porträtt på Tomas Nyström MRICS

Tomas Nyström MRICS

Head of Valuation, Partner, Property Valuation, Av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. En omsorgsfull fastighetsvärdering är avgörande för en lyckad investering och våra värderare är experter på att bedöma fastighetens aktuella värde. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Vi som arbetar med värdering av fastigheter