Våra tjänster

Novier – vi erbjuder spetskompetens inom alla områden

Vi erbjuder tjänster inom alla delar av fastighetsrådgivning, och vår expertis och innovativa lösningar hjälper dig till ständig förbättring och värdeskapande. Vi är lyhörda och strävar efter ett nära samarbete där långsiktig strategi resulterar i direkta åtgärder här och nu.

Med lika delar hårt arbete och fingertoppskänsla hjälper vi dig till rätt åtgärder vid rätt tid. Vårt personliga engagemang och gedigna erfarenhet inom fastigheter ger dig det stöd och den kunskap du behöver oavsett om det gäller värdering, transaktioner, förvaltning och uthyrning eller utvecklande nyskapande projekt.

Fastighetsvärdering

Vi utför boksluts- och bankvärderingar och vi har nära relation till alla stora svenska banker. Vi genomför också skräddarsydda analyser utifrån ditt behov.

Transaktionsrådgivning

Vårt transaktionsteam hjälper dig till en lönsam affär med djupt involverade seniora partners och projektledare som säkerställer att affären snabbt kommer till resultat.

Uthyrning

Våra erfarna uthyrnings- och utvecklingsteam arbetar nära dig med strategier, analys och rådgivning, ofta integrerat med er utvecklingsorganisation.

Fastighetsutveckling

Vi har lång erfarenhet av olika typer av projekt, som hyresgästanpassningar, ombyggnationer och planförändringar och hjälper dig öka värdet på fastigheten.

Fastighetsförvaltning

Vi hjälper dig att förädla dina fastigheter och arbetar med alla delar inom förvaltningskedjan. Vi erbjuder ett helhetsgrepp för god och långsiktig totalavkastning.

Deras affärskänsla återfinns också på deras värderingsavdelning där vi har en mycket bra dialog

Sven Olof Johansson

Kontakta oss - vi jobbar för dig

Vi är rådgivarna som engagerar oss och jobbar med dina fastigheter som om de vore våra egna. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.