Projekt­ledning

Projektledning

Vi identifierar och driver alla typer av projekt tillsammans med dig som fastighetsägare - hyresgästanpassningar, underhållprojekt, miljörelaterade projekt, om- till eller nybyggnadsprojekt för att utveckla och uppgradera din fastighet.  Vi bistår vid upphandlingar och agerar även gärna byggherreombud. 

Våra projektledare har ett nära löpande samarbete och dialog med förvaltare, uthyrare, tekniska förvaltare och samordnar sig med driftsorganisationen. Projekten kan utföras av projektledare eller tekniska förvaltare beroende på typ av projekt, omfattning och komplexitet och projektledaren ansvarar för den dagliga framdriften av respektive projekt liksom ekonomi, kvalitet, tider och projektrapportering. 

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina projekt

Porträtt på Henrik Forsberg

Henrik Forsberg

Chef Teknik & Projekt, Fastighetsförvaltning, Partner

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Genom att surfa vidare på vår webbsida så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.