Förvaltningsuthyrning

Förvaltningsuthyrning

En uthyrning är starten på en långsiktig relation med varje hyresgäst. Våra uthyrare finns med hela vägen framtill förvaltningsorganisationen tar över. Vi har genom ett tätt samarbete med förvaltningsorganisationen alltid den bästa förvaltningsaffären i fokus vilket både förkortar vakanserna och skapar långsiktiga värden.

Våra uthyrare arbetar inom alla kommersiella segment och uthyrningen sker i egen regi. På Novier har vi även ett team som är specialiserade på utveckling och uthyrning av butiks- och detaljhandelslokaler och fastigheter. Vid behov kan teamet kopplas in inför en kommande butiksuthyrning eller etablering, samt nyttjas som stöd åt kommersiell förvaltaren tex i samband med omförhandling eller utveckling av befintliga butiksfastigheter.

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina affärer

Porträtt på Fredrik Lindén

Fredrik Lindén

Uthyrningschef, Förvaltningsuthyrning, Partner

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Genom att surfa vidare på vår webbsida så godkänner du att vi samlar in data om dina besök. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.