Uthyrningsrådgivning

Strategier, analys & rådgivning

Vårt uthyrningsrådgivningsteam har omfattande erfarenhet av strategier, analys och rådgivning. Vi arbetar inom alla typer av fastigheter och lokaler inom handel, kontor, logistik och industri. Vi arbetar väldigt nära dig som uppdragsgivare/fastighetsägare och fungerar ofta som en helt integrerad del av din fastighetsutvecklingsorganisation.

Uthyrning

Oavsett om det gäller handel, kontor eller lager och logistik hjälper vi dig att hitta rätt. Rätt inriktning, rätt typ av hyresgäst och till rätt hyresnivå. Med bred kompetens, ett branschledande kontaktnät och stort engagemang tillgodoser vi dina behov, både kort och långsiktigt. Vi erbjuder även rådgivning inför förvärv och bistår dig med uthyrning och utveckling av hela köpcentrum, kontorsfastigheter och stadskvarter.

Utveckling

Förutom sedvanligt uthyrningsrelaterat arbete har vi omfattande erfarenhet när det gäller utveckling av både köpcentrum, kontor, handelsplatser och logistikfastigheter. Vi bistår dig med analyser, strategier, handlingsplaner, konceptförslag, rådgivning och förstudier inför förvärv etc.

Omförhandling

Med en ständig målsättning om en positiv utveckling för respektive fastighet tar vi oss, precis som vid uthyrning och projektering an varje omförhandling på samma sätt. Hur kan vi tillsammans utveckla fastigheten i den riktning som du som fastighetsägare önskar? Med vår kompetens kan vi hjälpa dig i allt ifrån omfattande omlokaliseringar med flera parter för att skapa möjligheter för projekt, till sedvanliga omförhandlingar för villkorsändring. 

Hyresgästrådgivning

För dig som är nyttjare av kontorslokaler bistår vi med rådgivning och konkreta lösningar genom att hitta nya lokaler samtidigt som vi avvecklar eller hyr ut er nuvarande. Vi kan hjälpa dig genom hela eller valda delar av processen.

Vi arbetar väldigt nära våra uppdragsgivare och fungerar ofta som en helt integrerad del av dess utvecklingsfunktion.

Malin Andrén (fd.Linde)

Kontakta oss – din uthyrning, vår specialitet

Porträtt på Malin Andrén (fd.Linde)

Malin Andrén (fd.Linde)

Head of Leasing and Development, Partner, Leasing and Development

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med lika stort engagemang oavsett storlek på uppdrag och erbjuder strategier, analys och rådgivning kring alla typer av fastigheter. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.

Vi som jobbar med uthyrningsrådgivning