Bostads­förvaltning

Trivsamma, lönsamma & trygga fastigheter

Vi har lång erfarenhet av bostadsförvaltning och vi är duktiga på att skapa trivsamma, lönsamma och trygga fastigheter och hjälper dig att sänka vakansgraden genom en strukturerad och professionell hantering av bostadsuthyrningen.

Våra bostadsförvaltare har totalansvar för sina fastigheter och har ett nära samarbete med ekonomi, uthyrning, teknik och projekt samt drift. Hela fastighetsteamet är väl förankrade i utarbetade mål och pågående aktiviteter i respektive fastighet.  Förvaltaren upprättar och ansvarar för budget, prognoser, affärsplaner och investeringskalkyler samt för att skapa och bibehålla nära dialog med hyresgästerna.

Uthyrning av bostäder sker i enlighet med dina riktlinjer som uppdragsgivare. Vi kan hantera bostadsuthyrningen i nära samarbete med bostadsförmedlingen eller på egen hand, om du önskar hantering genom egen bostadskö. Oavsett kösystem hjälper vi dig att sänka eventuella vakansgraden genom en strukturerad, innovativ och professionell hantering av bostadsuthyrningen. 

Kontakta oss – vi gör skillnad för dina affärer

Porträtt på Kinga Kinnunen

Kinga Kinnunen

Head of Property Asset Management, Partner, Property Asset Management

Vi siktar alltid på ett hållbart partnerskap med samma engagemang oavsett storlek på uppdrag. Kontakta oss – vårt heltäckande erbjudande gör skillnad.