Tillbaka till nyheter

Novier hyr ut lokal till SOFACOMPANY i Malmö

Novier har hyrt ut ca 290 kvm till SOFACOMPANY beläget på Djäknegatan 28, fastighetsägaren är Stena Fastigheter.

Pressmeddelanden • mars 14, 2024

SOFACOMPANY designar, producerar och säljer själva sina produkter direkt till slutkonsument med fokus på att design och kvalité skall vara högre än priset. Bolaget en del av Jysk-familjen Lars Larsen Group och drivs självständigt, med 12 års erfarenhet av online handel ligger nu fokus på expansion av butiker. SOFACOMPANY har showroom i ett flertal länder i Europa, och den 5 april öppnas deras tredje showroom i Sverige, på en strategisk central plats i Malmö.


”Vi har letat länge efter en plats att etablera oss på i Malmö och äntligen har vi hittat den, vi tror starkt på Malmö med omnejd och ser fram emot att äntligen kunna tillmötesgå efterfrågan från våra kunder i södra Sverige att testa våra produkter och få personlig service. Novier har varit en ovärderlig tillgång i att äntligen hitta rätt med den kunskap vi själva saknade gällande Malmö”.

- säger Fanny Björk, Head of Retail på Sofacompany Sverige

”Vi är väldigt glada över att få Sofacompany som hyresgäst! Lokalen har stora skyltfönster och ligger väldigt centralt men inte direkt på gågatan i Malmö, vilket passar en hyresgäst som Sofacompany som har kunder som oftast bestämt sig på förhand att de ska till butiken - en så kallad destination”.

- säger Kasia Ljungberg, kommersiell fastighetschef på Stena Fastigheter Malmö AB.

Vi är mycket glada över att vi fick förtroendet med att hitta rätt lokal och att vara behjälpliga vid uthyrningen.  Det är ett strategiskt bra läge och lokalen kommer att passa Sofacompany mycket bra. Varmt välkomna till Malmö centrum!”.

- säger Jonatan Arnsberger, Leasing Manager, Leasing and Development på Novier.

Jonatan Arnsberger

Leasing Manager, Leasing and Development