Tillbaka till nyheter

Novier har hyrt ut kontor till Advokatfirman Lindahl

Novier har hyrt ut kontor om 1 349 kvm till Advokatfirman Lindahl (”Lindahl”) på Smålandsgatan 16, inom ramen för förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ) (”Gamla Liv”).

Pressmeddelanden • mars 14, 2023

Den anrika fastigheten Skären 6 på Smålandsgatan 16/Biblioteksgatan 1 välkomnar gående från Norrmalmstorg in i Biblioteksstans liv och puls. Byggnaden som är från år 1900 ger Lindahl representativa lokaler med högt i tak och utsikt över Norrmalmstorg. Lindahl flyttar sin verksamhet hit under hösten 2023.

”Vi är alla mycket förväntansfulla och vi ser våra nya lokaler som nästa steg i Lindahls spännande tillväxtresa. Vi rekryterar löpande fler duktiga och drivna jurister och vi är nu över 50 medarbetare i Stockholm. Till hösten ansluter fler jurister och med den tillväxttakten behöver vi större lokaler. Jag ser fram emot att välkomna både medarbetare och klienter till vårt kontor på Smålandsgatan”, 

- säger Monica Lagercrantz, Managing Partner för Lindahl i Stockholm.

Fastigheten ingår i det förvaltningsuppdrag Novier har för Gamla Liv. CBRE har varit hyresgästrådgivare till Lindahl och företrätt dem i denna affär.

”Vi är mycket glada över att Lindahl väljer att fortsätta sin tillväxtresa i denna fina fastighet. Fastigheten och lokalen tror vi kommer att passa dem mycket bra med sin karaktär samt centrala och öppna läge mitt i stan. Varmt välkomna till Biblioteksstan!”, 

- säger Fredrik Lindén Uthyrningschef, Fastighetsförvaltning på Novier.

 

 

Fredrik Lindén

Head of Leasing Property Asset Management, Partner, Property Asset Management